Systeembeheer

Vrijwel elk bedrijf heeft een automatiseringsnetwerk. Meestal bestaande uit één of meerdere servers en werkplekken. Pharox IT kan een volledige end-to-end dienstverlening leveren van A-Z. Maar ook voor tijdelijke vervanging van uw IT beheerder of alleen als uitwijk voor uw interne systeembeheer, en alle variaties daartussenin.

Wij bieden u een complete service met preventief onderhoud en snelle en optimale persoonlijke ondersteuning. Wij zijn gefocust op het beheren van netwerken van 5 tot 250 werkplekken in de meest uiteenlopende branches. Hierdoor hebben wij brede kennis opgebouwd op netwerkgebied, maar ook in ondersteuning en implementatie van applicaties.

Beheer op afstand en op locatie

Pharox IT vind een uitstekende relatie op basis van vertrouwen tussen u en onze systeembeheerders van cruciaal belang. Daarom zijn onze beheerders continu bereikbaar en bieden zij ondersteuning op afstand en op locatie.

Wij vinden het van belang snel te kunnen schakelen indien IT problemen moeten worden opgelost. Daarom zorgen wij dat onze klanten niet afhankelijk zijn van één persoon maar dat er meerdere personen bekend zijn met uw specifieke IT omgeving en wanneer het nodig is er direct effectief kan worden gereageerd. Met deze succesvolle manier van beheren verdienen we al jaren het vertrouwen van onze klanten.

Meer weten over deze dienst?

Wij brengen u voor dit soort vraagstukken graag in contact met onze ICT adviseurs/consultants.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek