Referenties

Pharox IT werkt sinds 2013 voor MAG45 en verzorgt o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Monitoring van belangrijke componenten binnen de infrastructuur en het ondernemen van actie indien nodig.
 • Uitvoeren van specifieke projecten door Pharox IT Consultants.
 • Het inventariseren, adviseren en leveren van licenties.
 • Advisering omtrent hardware en het leveren hiervan.

Alle IT gerelateerde zaken zelf regelen en uitzoeken kost heel veel tijd. Hiervoor kan ik terugvallen op één partij die ontzorgt en waardoor ik zelf de tijd heb voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Tevens is het een mooie manier om kennis te delen en te kunnen sparren met andere IT’ers.
Antoine Keijzers - System and Network Engineer

MAG45 komt voortuit Philips en is in 1948 opgericht. De naam is afgeleid van Magazijn 4500, de kostenplaats van dit voormalige Philipsonderdeel. Sinds 2004 opereert MAG45 zelfstandig als Industrial integrator met als basisfunctie een technische groothandel voor machinebouwers en -gebruikers. MAG45 opereert wereldwijd en heeft kantoren in Nederland, België, Tsjechië, Polen, Duitsland, Zwitserland, Engeland, Ierland en China.

Crowe Horwath Peak heeft verschillende diensten met betrekking tot het beheer van de ICT infrastructuur bij Pharox IT onder gebracht. Een aantal van deze diensten is onder andere:

 • Monitoring van alle belangrijke componenten binnen de infrastructuur
 • Proactief en preventief beheer van de IT infrastructuur
 • 2e lijns ICT beheer & support
 • 24x7 servicedesk
 • Maandelijks operationeel ICT overleg
 • Strategisch ICT overleg om een meerjarige koers te bepalen aan de hand van de bedrijfsdoelstellingen
 • Uitvoeren van specifieke projecten door Pharox IT consultants
 • Het inventariseren, adviseren en leveren van licenties
 • De advisering en levering van hardware

Pharox IT denkt op verschillende gebieden goed en proactief mee, dit geldt voor de operationele afdelingen, consultants en de commerciële mensen. Ondanks dat ik alleen de verantwoordelijkheid draag voor ICT binnen Crowe Horwath Peak, heb ik toch het gevoel en de ervaring, dat we deze verantwoordelijkheid samen dragen. Zo is bijvoorbeeld de 24x7 service ontzettend waardevol en belangrijk voor de continuïteit van ons bedrijf. Ik zou Pharox IT zeker aanbevelen aan andere ICT verantwoordelijken en ondernemers.
Marc de Jong – ICT Manager

Crowe Horwath Peak is een middelgrote organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, juridische zaken, advisory, risk consulting en payroll services. De organisatie telt in Nederland drie kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen en is lid van Crowe Horwath International die tot de top 10 behoort van wereldwijde accountantsnetwerken.

Allévo ziet in Pharox IT de partner en trusted Advisor voor de vele benodigdheden op het gebied van ICT. Pharox IT is al geruime tijd partner van Allévo en levert o.a. de volgende diensten:

 • Adviseren van de ICT afdeling en leveren van de benodigde server(s) configuraties voor het bedrijfsnetwerk.
 • Het selecteren, adviseren en het leveren van de juiste werkplekken in overleg met de IT afdeling.
 • Logistieke dienstverlening als extra service. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een DOA check en vervolgens het uitgepakt leveren van bijvoorbeeld desktop en beeldschermen. Deze worden dan in speciale computerboxen gedaan en vervolgens worden deze op een gewenst tijdstip weer afgevoerd.
 • Het leveren en selecteren van de juiste smartphones welke werken en gecertificeerd zijn voor de applicaties van Allévo.
 • Het selecteren en adviseren omtrent Mobile Device Management voor Smartphones.
 • Het voeren van onderhandelingen voor en met Allévo met vendoren als bv. HP, Samsung en Dell.
 • Het adviseren, gevraagd en ongevraagd, van de ICT afdeling omtrent tal van actuele onderwerpen.

Allévo heeft in Pharox IT een betrouwbare leverancier gevonden die alle benodigde hardware levert voor zowel het serverpark als de werkplek. Zij adviseert ons op verschillende ICT gebieden en denkt op diverse vlakken bijzonder goed en prettig mee. Dit kan gaan om complexe zaken, maar ook om het meedenken in een levering van hardware. Bijvoorbeeld een grote order wordt voor ons wegens ruimtegebrek op afroep en in delen uitgepakt en geleverd.
Erik van Rijswijk – 1e medewerker automatisering

Allévo is een Zeeuwse zorgorganisatie met ca. 1.490 medewerkers die zorg en diensten levert op het gebied van diensten aan huis, thuiszorg, wonen met zorg, revalidatie en specialistische hulp zoals dieetadvisering. Allévo is afgeleid van het Latijnse woord ‘allevare’ dat ondersteunen, verzachten of verlichten betekent. En dat is ook wat zij doen.

De samenwerking tussen Vossloh Cogifer Kloos en Pharox IT gaat al vele jaren terug. Sinds de beginjaren rond 1992 tot en met heden werken de bedrijven samen op het gebied van ICT. De volgende werkzaamheden worden o.a. verricht:

 • IT ondersteuning door middel van helpdeskdiensten.
 • Frequent systeembeheer op locatie.
 • Het actief deelnemen aan strategische overleg van Vossloh Cogifer Kloos en advies uitbrengen op diverse ICT gebieden.
 • Het adviseren gevraagd en ongevraagd van de IT-verantwoordelijke en directie omtrent de interne ICT.
 • Het uitvoeren van diverse projecten zoals bv. de vervanging van de serveromgeving en video-conferencing opzetten.
 • Het adviseren en leveren omtrent aan te schaffen hard- & software.

Vossloh Cogifer Kloos is een toonaangevend, internationaal opererende producent van wissels en andere bovenbouwmaterialen voor trein, tram, metro en industrie. Gevestigd in Nederland bedienen zij hun klanten in binnen- en buitenland met innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten.

De wortels van Herburg zitten nog ergens diep in de grond aan de Noordeindseweg 125 in Berkel en Rodenrijs. Daar begon Jan van der Burg, de vader van Huub in 1974 met het kweken van rozen. In 1991 zijn ze verhuisd naar Almere waar 16.000 m2 tuin gebouwd werd. Toen er in 2003 een perceel van 3 hectare vrij kwam, zijn ze teruggekeerd naar de Abraham Molenaarweg in Berkel en Rodenrijs om een nieuwe kas te bouwen. In 2006 zijn ze gestart met een grootschalig project in Afrika wat heeft geresulteerd in een kwekerij van 18 hectare. In 2009 is dit uitgebreid naar 40 hectare. Op dit moment worden 16 soorten rozen gekweekt en nog velen andere soorten in de testfase zitten om steeds nieuwe soorten te kunnen aanbieden.

Pharox IT beheert de gehele automatiseringsomgeving van Herburg. Op vaste beheerdagen komen onze beheerders ter plekke. Onze helpdesk is op ieder moment bereikbaar om desgewenst remote ondersteuning te verlenen. Wij adviseren onze klant Herburg proactief over de eventuele benodigde wijzigingen in hun ICT omgeving.

Meer weten over onze klanten?

Wij laten u graag kennismaken met onze klanten en hun ervaringen. We kunnen u desgewenst koppelen aan een klant met vergelijkbare uitdagingen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden