Hardware

Pharox IT beschikt door jarenlange ervaring over uitstekend inzicht in specifieke klant- behoeften.

Door deze ervaring en het bijhouden en toepassen van de laatste ontwikkelingen is Pharox IT specialist in het adviseren en leveren van de juiste hardware oplossingen. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken, waardoor uw organisatie verzekerd is van een optimale kwaliteit. Zowel voor huidige als toekomstige oplossingen. De juiste hardware is immers een eerste vereiste voor een stabiel en betrouwbaar systeem. Pharox levert onder andere hardware van de volgende merken: HP, Toshiba, Dell, IBM en Samsung.


Vaak spelen er bij een aanschaf van hardware verschillende vragen en eisen mee. Stelt u hoge eisen aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van een systeem? Twijfelt u over een tablet of toch een laptop? Welke processor heeft u nodig, een AMD of toch een Intel? Waarom zou ik kiezen voor een bepaald merk? Wilt u er zeker van zijn dat uw netwerk optimaal functioneert? Pharox IT adviseert passende hardware waardoor u uw ICT optimaal benut. Uiteraard rekening houdend met uw organisatie en de eisen die u daaraan heeft gesteld.

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Voor aanvragen voor levering en advisering van software & hardware, installaties of onderhoud van nieuwe of bestaande apparatuur kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek