Cloud telefonie

Geen vaste telefooncentrale meer. Geen onderhoudscontracten meer. Alleen betalen voor extensies die u daadwerkelijk gebruikt. Dat is het gebruiksvriendelijke Cloud telefoniesysteem van NFON welke Pharox IT aanbied. En het is simpel: het enige dat u nodig heeft is een goede internetverbinding die voldoet aan bepaalde basisvoorwaarden. Sluit NFON aan op goedgekeurde apparaten en u kunt bellen. Meer dan 150 functies van een high-performance telefooncentrale worden onmiddellijk beschikbaar.

Vergeet alles wat u ooit hebt geweten over telefoonsystemen

Vergeet het gedoe van het opzetten van een werkplek voor een nieuwe medewerker en de extra kabels en bedrading die u nodig heeft om de nieuwe werkplek aan te sluiten op uw telefoonsysteem. Vergeet hoe duur het is om oproepen door te schakelen van een kantoor extensie naar de mobiele telefoon of kantoor aan huis van een werknemer, met kosten voor elk gesprek. Vergeet de dure langlopende onderhoudscontracten en de extra kosten wanneer u uw telefoonsysteem upgrade met de nieuwste functies. En vergeet alle moeite die het kost om uw telefoonsysteem te verplaatsen naar een nieuwe kantoor.

Uw telefoonsysteem hoeft niet fysiek in uw kantoor te staan. En u hoeft niet langer vast te zitten aan een vast contract. Met NFON heeft u een telefoonsysteem dat is afgestemd op uw behoeften. U bepaalt zelf hoeveel extensies u nodig heeft en welke functies u wilt gebruiken - als aanvulling op de 150 functies die al voor u beschikbaar zijn vanaf het allereerste toestel. Upgrade naar de cloud en u heeft een telefoonsysteem dat u geografisch onafhankelijk maakt, zowel in termen als beheer en het gebruik. U kunt uw zakelijk telefoonnummer overal gebruiken - zelfs op uw smartphone.

6 redenen voor NFON

 • 1. Een 100% cloudoplossing ‘Made in Germany’
  Met bijbehorende dataprivacy, TÜV gecertificeerde spraakkwaliteit en betrouwbaarheid
 • 2. Hoge kostenbesparingen & maandelijks schaalbaar/opzegbaar
  Geen contracten, betalen naar verbruik, goedkoper bellen
 • 3. Onbeperkte capaciteit
  Geschikt voor iedere organisatie van 2 tot 249.000 werknemers, flexibel meegroeien en krimpen
 • 4. Intelligente functies
  Meer dan 150 goed doordachte functies met automatische updates
 • 5. Makkelijk te bedienen
  Gemakkelijk en snel in gebruik te nemen
 • 6. Tevreden klanten
  Meer dan 10.000 tevreden klanten

Wilt u een meer informatie?

Bel ons op: 088 - 770 84 00 of mail ons via onderstaande link:

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek